Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2012 09:43 - Началото- Виктор Карпович
Автор: storieswithoutwords Категория: Изкуство   
Прочетен: 1583 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Виктор Карпович. Ако го бяхте видяли в истинската му светлина, то може би нямаше да го харесате достатъчно, но не съм тук, за да ви говоря колко нечестен и подъл беше той... тук съм, за да ви го покажа.
Отвори вратата на задимения бар, за да посрещне мириса на силен алкохол и догорели фасове. Чувстваше се толкова себе си на подобни места, че нощния живот бе взел връх в съществуването му, изпълнено с толкова много удоволствия и разврат. Стъпваше бавно, наслаждаваше се на обстановката и голите, женски тела, които се обтъркваха в неговото, докато си проправяше път през тълпата към една определена маса. Надя бе качила краката си по особено неприличен начин срещу Картър Столенов. Между тях като че прехвърчаха искри, но истинския пожар принадлежеше на Виктор и той не позволяваше на пламъците да се разгорят опустошително. Всеки опит на русокосата Надя да се доближи до него бе лъжлив... почти го усещаше в ръцете си, но точно в този момент Виктор Карпович забиваше своя шамар от думи в лицето й, оставяйки отпечатъка си на бузата й. Толкова нечестно постъпваше този мъж!
Надя Георгиевна от своя страна бе всепризната дама, изкачила се от поста лична проститутка на Столенов до акционер в малкия им голям бизнес, който въртеше цял свят на малкия си пръст. Русо гладно няма! Така казва народа и е прав този народ. Георгиевна беше достатъчно умна, за да използва себе си и тялото си, което вече бе започнало да поувехва след тридесет и три години живот, двадесет от които бе прекарала сред скъпи пури, мръсен секс и много алкохол. Все пак изглеждаше по- запазена от връсничките си в бизнеса и можеше да се похвали със завиден брой успешни пластични операции, които поддържаха лицето й все така изкуствено младо. Явно се харесваше сама, но за Виктор Карпович, имаше само една полза от нея и тя не беше разврата, който предлагаше.
-Свали си краката, Надя!- скастри я Виктор, докато топлата му длан се спускаше по бедрото й и го отместваше от мястото предназначено за него. Не намираше кожата й за достатъчно свежа и мека, затова не го блазнеше... предпочиташе нещо младо.- По- добре побързай с предложенията преди да съм те изхвърлил от тук.
Не беше в най- доброто си настроение, но можеше да се характеризира като един напълно спокоен шеф, който просто раздаваше обичайните си заповеди, за разлика обаче от обичайното, той обикновено ги изпълняваше и нямаше да се поколебае да изхвърли Надя Георгиевна от собствения си бар, колкото и близка да си мислеше, че му е тя. Недоволното й изсумтяване, успяло да остави дори силната музика на заден фон, накара Виктор да скоси погледа си към нея и да стисне зъби, напрягайки челюстта си. Достатъчен знак за Надя да побърза със заръчаното и да не си отваря устата много много, ако не искаше да излезе точно така по бельо навън в този ноемврийски студ. Картър Столенов подаде ръката си към Виктор, усещайки неприятелската враждебност, която той проявяваше тази вечер. Едва измъкна дланта си измежду пръстите му, стараейки се да не показва внезапната болка от изпукването на няколко малки костици, които със сигурност му бяха нужни, а според Карпович не си заслужаваха да бъдат здрави.
-Това, което ще ти предложа е отбрана колекция.- усмихна се заговорнически Надя, предлагайки няколко папки пред високо поставената му персона.- Съвсем млади и красиви. Картър и аз снощи попаднахме на снимки във вестниците.
Виктор й направи знак да стои по- далеч от него. Винаги можеше да му говори от другия край на масата и той пак да я чува. Какъв й беше проблема с разстоянието? Разгърна първата папка, докато слушаше неспирните обяснения на Георгиевна.
-Петя Петревич.- обяви Надя без да поглежда снимката. Бе подредила папките по собствен определен ред, който никой не разбираше освен нея.- Тринадесет годишна, рускиня. На скоро е спечелила някакъв медал по плуване.
-Давай нататък.- прекъсна я Виктор по средата на изречението и захвърли безинтересната информация на страни, откривайки следващата, която дори не чу, да не говорим, че бе крайно незаинтересован заради границата на годините между детската и юношеска класа, което означаваше много местене, а това от друга страна не беше добре за бизнеса и поверителността му.-Ами тази коя е?- попита той, отправяйки се към третото предложение на тази жена, чийто вкус беше доста извратен, но все пак спомагаше за развитието на публичните домове.
-О, не е много надеждна предвид обстоятелствата, но е лесна плячка стига да си изиграем добре картите.- сви рамене Надя и прокара пръсти през дългата си коса, чиито краища се бяха потопили в чаша с кехлибарена течност и неизвестен собственик.- Василиса Висконз. Баща й е някакъв адвокат, предполагам, че е била на неговото погребение.
Дългия пръст посочи изрезката от вестник, която бе прибавила към краткото досие . Виктор забеляза болката, която бе изписана на лицето на малката Василиса на една от снимките и милата усмивка.
-Искам тази за лично ползване, другите разпределете, където намерите за добре.- нареди Карпович преди да се изправи и да тръгне към изхода. 



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. hristo27 - Във всяка подобна обстановка лъха ...
01.07.2012 09:32
Във всяка подобна обстановка лъха смрад и престъпление!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: storieswithoutwords
Категория: Изкуство
Прочетен: 116465
Постинги: 45
Коментари: 38
Гласове: 351
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031